Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-23418

Deploy image wizard: "Services and Routing Settings" page creates erroneous first port if all ports are removed

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide
      1. EXEC: in OpenShift Explorer: pick "Deploy Image" in context menu of a project
      2. EXEC: choose a docker image (ex. aloha) and get to the "Services and Routing Settings" wizard page
      3. ASSERT: you see service ports listed
      4. EXEC: remove all ports and hit "Add"
      5. ASSERT: ports dialog shows up

      Result:
      suggested ports is erroneous: the "Service Port is 1, the "Pod Port" is EMPTY

      1. EXEC: provide a pod port, example 22 and OK the dialog

      Result:
      The new port mapping is listed in an erroneous way: the "Service Port is listed as 1

      Show
      EXEC: in OpenShift Explorer: pick "Deploy Image" in context menu of a project EXEC: choose a docker image (ex. aloha) and get to the "Services and Routing Settings" wizard page ASSERT: you see service ports listed EXEC: remove all ports and hit "Add" ASSERT: ports dialog shows up Result: suggested ports is erroneous: the "Service Port is 1 , the "Pod Port" is EMPTY EXEC: provide a pod port, example 22 and OK the dialog Result: The new port mapping is listed in an erroneous way: the "Service Port is listed as 1

      Gliffy Diagrams

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                scabanovich Viacheslav Kabanovich
                Reporter:
                adietish André Dietisheim
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: