Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-20322

Application wizard: creating a project when prompted, puts you in a non-usable "template selection" page

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide
      1. ASSERT: make sure that you have a connection to https://console.stg.openshift.com
      2. EXEC: in explorer pick "Manage Projects..." from the context menu of your connection
      3. EXEC: in manage projects wizard: remove all projects
      4. EXEC: launch new app wizard via File->New->Other->OpenShift->"New OpenShift application" and select your connection from combo and hit "Next"
      5. ASSERT: you get logged in, page switches to template selection and on top you get prompted to create a new project
      6. EXEC: in new project wizard: provide a name and hit "Finish"
      7. ASSERT: project is created and project wizard is closing, you're back in the template selection page

      Result:
      The template selection page has nothing initialized, there is no project selected, no projects nor templates available.

      ps. I cannot reproduce this with my local openshift docker container. When I remove all projects a "default" project gets re-created immediately. STG on the other hand wont do that

      Show
      ASSERT: make sure that you have a connection to https://console.stg.openshift.com EXEC: in explorer pick "Manage Projects..." from the context menu of your connection EXEC: in manage projects wizard: remove all projects EXEC: launch new app wizard via File->New->Other->OpenShift->"New OpenShift application" and select your connection from combo and hit "Next" ASSERT: you get logged in, page switches to template selection and on top you get prompted to create a new project EXEC: in new project wizard: provide a name and hit "Finish" ASSERT: project is created and project wizard is closing, you're back in the template selection page Result: The template selection page has nothing initialized, there is no project selected, no projects nor templates available. ps. I cannot reproduce this with my local openshift docker container. When I remove all projects a "default" project gets re-created immediately. STG on the other hand wont do that
    • Workaround:
      Workaround Exists
    • Workaround Description:
      1. EXEC: Close the application wizard
      2. EXEC: Launch new application wizard again. Now things behave sane

      Gliffy Diagrams

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                adietish André Dietisheim
                Reporter:
                adietish André Dietisheim
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: