Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-20128

Explorer: freshly created application (via wizard) is not showing up in explorer unless I refresh it

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide
      1. ASSERT: Explorer: make sure that you have a v3 connection unfolded showing the project and all it's children
      2. EXEC: select your project and pick New->Application from the context menu
      3. EXEC: in Application wizard, 1st page: pick a template and hit "Details". Inspect and keep in mind what resources will be created (buildConfigs, imageStreams, pods, routes, etc.).
      4. EXEC: hit "Finish", have the new application created (from template)
      5. EXEC: look at the explorer and verify that the new resources (buildConfigs, imageStreams, pods etc) show up
      Show
      ASSERT: Explorer: make sure that you have a v3 connection unfolded showing the project and all it's children EXEC: select your project and pick New->Application from the context menu EXEC: in Application wizard, 1st page: pick a template and hit "Details". Inspect and keep in mind what resources will be created (buildConfigs, imageStreams, pods, routes, etc.). EXEC: hit "Finish", have the new application created (from template) EXEC: look at the explorer and verify that the new resources (buildConfigs, imageStreams, pods etc) show up

      Gliffy Diagrams

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                jcantrill Jeffrey Cantrill
                Reporter:
                adietish André Dietisheim
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: