Uploaded image for project: 'Red Hat OpenShift Dev Spaces (formerly CodeReady Workspaces) '
  1. Red Hat OpenShift Dev Spaces (formerly CodeReady Workspaces)
  2. CRW-2963

launched application doesn't load the first time - application not available and bad gateway errors

    XMLWordPrintable

Details

    • Workaround Exists
    • Hide

      1. reload browser tab
      2. retry the run command

      Show
      1. reload browser tab 2. retry the run command
    • Hide
      = *502 Bad Gateway* or *application not available* errors

      When launching a sample application from the workspace, users can encounter an error message such as *502 Bad Gateway* or *application not available*. The cause of this error is the Theia IDE displaying the notification that the application is ready before the application startup is complete.

      Workaround: Wait a minute or two, and reload the browser tab.

      See the related issue link:https://github.com/eclipse/che/issues/21377[#21377].
      Show
      = *502 Bad Gateway* or *application not available* errors When launching a sample application from the workspace, users can encounter an error message such as *502 Bad Gateway* or *application not available*. The cause of this error is the Theia IDE displaying the notification that the application is ready before the application startup is complete. Workaround: Wait a minute or two, and reload the browser tab. See the related issue link: https://github.com/eclipse/che/issues/21377 [#21377].
    • Documented as Known Issue

    Description

      1. install 2.15
      2. migrate to 3.0
      3. open vertx-health-checks-example-redhat project from sample tile in dashboard
      4. run the build-and-run command

      5. launched application doesn't load - on one tab I get application not available and on another I get a bad gateway error

      see more detailed notes / screenshots in https://issues.redhat.com/browse/CRW-2892?focusedCommentId=20203040&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#comment-20203040

      This MIGHT be fixed with updated migration script in https://github.com/eclipse-che/che-docs/pull/2315

      but wanted to log a new issue just in case.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              amisevsk Angel Misevski
              nickboldt Nick Boldt
              Max Leonov Max Leonov
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated: