Uploaded image for project: 'WildFly'
  1. WildFly
  2. WFLY-890

Management Console "Add" button for http/ajp connector does not work if there are no server groups configured

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate Issue
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Steps to Reproduce:
      Hide

      To reproduce the issue with default domain.xml:

      1. remove all server-groups
      2. restart JBoss
      3. try to add new http/ajp connector with Management Console

      Show
      To reproduce the issue with default domain.xml: 1. remove all server-groups 2. restart JBoss 3. try to add new http/ajp connector with Management Console
    • Workaround:
      Workaround Exists
    • Workaround Description:
      • Use Management CLI to create new http/ajp connector.
      • Add server groups.

      Description

      If there are no server group configured for any profile the "Add" button (Subsystems -> Web -> Servlet/HTTP) for all profiles does not work and any error message is sent to web interface.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  heiko.braun Heiko Braun
                  Reporter:
                  lkonno Leticia Konno
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: