Uploaded image for project: 'WildFly'
  1. WildFly
  2. WFLY-14981

JmsXA connection factory not binding to java:jboss/DefaultJMSConnectionFactory

    XMLWordPrintable

Details

    • Hide
      1. Download attached reproducer archive and unzip it to a separate folder.
      2. Navigate to the separate folder.
      3. Build current WildFly master
      4. Execute
        ./run.sh <path_to_Wildfly>
        
      1. Follow the output
      Show
      Download attached reproducer archive and unzip it to a separate folder. Navigate to the separate folder. Build current WildFly master Execute ./run.sh <path_to_Wildfly> Follow the output

    Description

      When trying to deploy helloworld-mdb quickstart  using S2I deployment with either amq-s2i template or amq-persistent-s2i template the pod fails to deploy because of incorrect connection factory setup, and is presented with following log:

      [0m13:05:34,674 ERROR [org.jboss.as.controller.management-operation] (Controller Boot Thread) WFLYCTL0013: Operation ("deploy") failed - address: ([("deployment" => "ROOT.war")]) - failure description: {
          "WFLYCTL0080: Failed services" => {"jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".INSTALL" => "WFLYSRV0153: Failed to process phase INSTALL of deployment \"ROOT.war\"
          Caused by: java.lang.RuntimeException: javax.naming.NameNotFoundException: JmsXA [Root exception is java.lang.IllegalStateException]
          Caused by: javax.naming.NameNotFoundException: JmsXA [Root exception is java.lang.IllegalStateException]
          Caused by: java.lang.IllegalStateException"},
          "WFLYCTL0412: Required services that are not installed:" => [
              "jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".WeldStartService",
              "jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".beanmanager"
          ],
          "WFLYCTL0180: Services with missing/unavailable dependencies" => [
              "jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".weld.weldClassIntrospector is missing [jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".beanmanager, jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".WeldStartService]",
              "jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".batch.artifact.factory is missing [jboss.deployment.unit.\"ROOT.war\".beanmanager]"
          ]
      }
      

      This is a regression against 7.4.0.Beta images

      Attachments

        1. JBEAP-22165-reproducer.zip
          9 kB
        2. msg_clust_bad.txt
          31 kB
        3. msg-clust_ok.txt
          28 kB

        Issue Links

          Activity

            People

              ehugonne1@redhat.com Emmanuel Hugonnet
              ehugonne1@redhat.com Emmanuel Hugonnet
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: