Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide

      The content of README.txt from customer reproducer.

      1. Unzip JBoss EAP 7.1 into two different folders.
      2. Copy the files from "master" into one of the folders.
      3. Copy the files from "slave" into the other folder.
      4. Master: bin\domain.bat
      5. Slave: bin\domain.bat --backup
      ^ This part is important
      6. Master CLI:
      deploy --force /path/to/war_v2/dummy.war
      shutdown --host=master --restart=true

      Show
      The content of README.txt from customer reproducer. 1. Unzip JBoss EAP 7.1 into two different folders. 2. Copy the files from "master" into one of the folders. 3. Copy the files from "slave" into the other folder. 4. Master: bin\domain.bat 5. Slave: bin\domain.bat --backup ^ This part is important 6. Master CLI: deploy --force /path/to/war_v2/dummy.war shutdown --host=master --restart=true

      Description

      The problem only occurs when backup mode (--backup flag) is on, and it actually is unrelated to patching. (I only noticed it when patching because that's usually when I restart the host.) I will attach an example you can use to verify the bug.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  thofman Tomas Hofman
                  Reporter:
                  thofman Tomas Hofman
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: