Uploaded image for project: 'RiftSaw'
  1. RiftSaw
  2. RIFTSAW-459

Dynamic partner link used from previous invoke fails during invoke with UnknownEndpoint

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Open (View Workflow)
    • Major
    • Resolution: Unresolved
    • 2.3.0.Final
    • 2.4.0
    • ODE
    • None
    • Hide

      on attached sample use:
      ant deploy
      ant runtest

      Show
      on attached sample use: ant deploy ant runtest

    Description

      Dynamic partner link used from previous invoke fails during invoke with UnknownEndpoint.

      09:54:08,525 WARN [EndpointFactory] Couldnt create any endpoint for element <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <service-ref xmlns="http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/serviceref"><url xmlns="http://ode/bpel/responder.wsdl">http://localhost:8080/dynpartner/DynResponderService</url></service-ref>
      09:54:08,526 ERROR [BpelRuntimeContextImpl] Couldn't find endpoint for partner EPR <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <service-ref xmlns="http://docs.oasis-open.org/wsbpel/2.0/serviceref"><url xmlns="http://ode/bpel/responder.wsdl">http://localhost:8080/dynpartner/DynResponderService</url></service-ref>
      09:54:08,528 ERROR [INVOKE] Failure during invoke: UnknownEndpoint
      

      Attachments

        Activity

          People

            gary@brownuk.com Gary Brown
            ibek1@redhat.com Ivo Bek
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: