Uploaded image for project: 'OpenShift Bugs'
  1. OpenShift Bugs
  2. OCPBUGS-4839

[4.10] Pod LSP missing from PortGroup

XMLWordPrintable

    • Icon: Bug Bug
    • Resolution: Done
    • Icon: Critical Critical
    • None
    • 4.10.z
    • None
    • -
    • Important
    • Rejected
    • False
    • Hide

      None

      Show
      None
    • Customer Escalated

      Description of problem:

      For some reason, the LSP of a pod is not properly added to the port group where the ACL of a NetworkPolicy is applied. This results on the networkpolicy not being applied to the pod and communication not possible.
      

      Version-Release number of selected component (if applicable):

      4.10
      

      How reproducible:

      Always with a concrete pod at customer environment.
      

      Steps to Reproduce:

      (not known exactly yet)
      

      Actual results:

      LSP not in port group. ACL not applied. Netpol not in effect.
      

      Expected results:

      LSP in port group. ACL applied. Netpol in effect.
      

      Additional info:

      Details in private comments, as they involve sensitive data.
      
      Deleting the pod does nothing, but it is possible that this has something to do with the pod being recreated with the same name (although the LSPs UUIDs are different in each incarnation).
      

            npinaeva@redhat.com Nadia Pinaeva
            rhn-support-palonsor Pablo Alonso Rodriguez
            Anurag Saxena Anurag Saxena
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            5 Start watching this issue

              Created:
              Updated:
              Resolved: