Uploaded image for project: 'OpenShift Bugs'
  1. OpenShift Bugs
  2. OCPBUGS-29992

Clicking on quickstart tile has no response

XMLWordPrintable

    • Icon: Bug Bug
    • Resolution: Done-Errata
    • Icon: Undefined Undefined
    • 4.16.0
    • 4.16.0
    • Management Console
    • None
    • Moderate
    • No
    • False
    • Hide

      None

      Show
      None
    • Hide
      * Previously, there was no response when clicking on quick start items. With this update, the quick start window appears when clicking on the quick start selections. (link:https://issues.redhat.com/browse/OCPBUGS-29992[*OCPBUGS-29992*])
      Show
      * Previously, there was no response when clicking on quick start items. With this update, the quick start window appears when clicking on the quick start selections. (link: https://issues.redhat.com/browse/OCPBUGS-29992 [* OCPBUGS-29992 *])
    • Bug Fix
    • Done

      Description of problem:

      There is no response when user clicks on quickstart items.
          

      Version-Release number of selected component (if applicable):

      4.16.0-0.nightly-2024-02-26-013420
      browser 122.0.6261.69 (Official Build) (64-bit)
          

      How reproducible:

      always
          

      Steps to Reproduce:

          1.Go to quick starts page by clicking "View all quick starts" on Home -> Overview page.
          2. Click on any quickstart item to check its steps.
          3.
          

      Actual results:

      2. There is no response.
          

      Expected results:

      2. Should open quickstart sidepage for installation instructions.
          

      Additional info:

      The issue doesn't exist on firefox 123.0 (64-bit)
          

            sgoodwin_redhat Steve goodwin
            rhn-support-yanpzhan Yanping Zhang
            Yanping Zhang Yanping Zhang
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            6 Start watching this issue

              Created:
              Updated:
              Resolved: