Uploaded image for project: 'ModeShape'
  1. ModeShape
  2. MODE-2357

Repository Explorer does not display all nodes

    XMLWordPrintable

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide

      Start the Repository Explorer on a fresh (empty) repository.
      1) Create a node in root called "Top" (nt:unstructured)
      2) Save
      3) Navigate into "Top"
      4) Create a child called "data" (nt:unstructured).
      5) Save
      6) Navigate top "Top" again (Just click the breadcrumb)
      7) The "data" node does not show.
      8) Create another child called "data" (nt:unstructured)
      9) Save
      10) Navigate to "Top" again
      11) A "data" node is shown with a path of /Top/data[2]

      Show
      Start the Repository Explorer on a fresh (empty) repository. 1) Create a node in root called "Top" (nt:unstructured) 2) Save 3) Navigate into "Top" 4) Create a child called "data" (nt:unstructured). 5) Save 6) Navigate top "Top" again (Just click the breadcrumb) 7) The "data" node does not show. 8) Create another child called "data" (nt:unstructured) 9) Save 10) Navigate to "Top" again 11) A "data" node is shown with a path of /Top/data [2]

      Description

      When creating nodes & saving via the Repository Explorer, not all the newly created nodes are displayed.
      Also, the fact that not all nodes are displayed seems to be independent of the fact that they are created via the Explorer UI: nodes with custom types (i.e. user defined types) are not always displayed in the explorer.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            oleg.kulikov Oleg Kulikov (Inactive)
            Reporter:
            hchiorean Horia Chiorean (Inactive)
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: