Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-27980

OpenShift Application Explorer is not correctly refreshed

    XMLWordPrintable

Details

    • Sprint #206 Aug 2021
    • 1
    • Hide

      1. Install CRS (I have used AM1-v20210826-0935-B264 and also B262)
      2. Open OpenShift Application Explorer
      3. There will be some connection to a cluster
      4. Try to connect to a different cluster
      5. Connection dialog shows up and after adding new connection details you can try to finish it
      6. Login job finishes
      Result: In explorer is still the old cluster
      Expected: In explorer will be connection to the new cluster

      Show
      1. Install CRS (I have used AM1-v20210826-0935-B264 and also B262) 2. Open OpenShift Application Explorer 3. There will be some connection to a cluster 4. Try to connect to a different cluster 5. Connection dialog shows up and after adding new connection details you can try to finish it 6. Login job finishes Result: In explorer is still the old cluster Expected: In explorer will be connection to the new cluster
    • Workaround Exists
    • Hide

      You can try to restart CRS.

      Show
      You can try to restart CRS.

    Description

      After login to another cluster view is not updated - workaround is to restart studio.

      Also view is not updated after creating new project/deleting project.

      Note: This all was working in 12.19.1.GA.

      System: Mac OS 11.52, AdoptOpenJDK 11, cluster 4.8.0 (created with clusterbot)

      Attachments

        Activity

          People

            jmaury@redhat.com Jeff MAURY
            jkopriva@redhat.com Josef Kopriva
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: