Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Critical
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 12.0.0.AM1
    • Fix Version/s: 12.0.0.AM3
    • Component/s: maven
    • Labels:
      None
    • Steps to Reproduce:
      Hide

      1. Import project in eclipse (e.g. org.jboss.tools.openshift.ui.bot.test) (install necessary plugins: tycho(dialog for install should open after import) and RedDeer)
      2. Run test suite
      3. Wait until test run finishes or kill run
      4. Edit suite class (comment or delete some tests classes)
      FAIL: Same tests classes in suite are run(even with commented tests)
      EXPECTED: Only uncommented tests or not deleted tests classes are run

      Show
      1. Import project in eclipse (e.g. org.jboss.tools.openshift.ui.bot.test) (install necessary plugins: tycho(dialog for install should open after import) and RedDeer) 2. Run test suite 3. Wait until test run finishes or kill run 4. Edit suite class (comment or delete some tests classes) FAIL: Same tests classes in suite are run(even with commented tests) EXPECTED: Only uncommented tests or not deleted tests classes are run
    • Workaround:
      Workaround Exists
    • Workaround Description:
      Hide

      Manually rebuild project after editing suite class.

      Show
      Manually rebuild project after editing suite class.
    • Docs QE Status:
      NEW

      Description

      Auto build is not working.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  nickboldt Nick Boldt
                  Reporter:
                  jkopriva Josef Kopriva
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: