Uploaded image for project: 'HAL'
  1. HAL
  2. HAL-818

Cannot set initial-pool-size attribute of datasource from web console

XMLWordPrintable

    • Hide
      1. Run Wildfly in domain mode
      2. Navigate to existing datasource, e.g.: Configuration -> Profiles -> full-ha -> Non-XA -> ExampleDS and click on View
      3. Switch to Pool tab
      4. Click on Edit
      5. Set value of Initial Pool Size labeled field to valid value (e.g. 5)
      6. Click on Save button
      7. Success message appears and everything looks OK, but when I try to read value by CLI command only response which I get is:
        [domain@localhost:9990 /] /profile=full-ha/subsystem=datasources/data-source=ExampleDS:read-attribute(name=initial-pool-size)
        {
            "outcome" => "success",
            "result" => undefined
        }
        

        and it should be:

        {
            "outcome" => "success",
            "result" => 5
        }
        
      Show
      Run Wildfly in domain mode Navigate to existing datasource, e.g.: Configuration -> Profiles -> full-ha -> Non-XA -> ExampleDS and click on View Switch to Pool tab Click on Edit Set value of Initial Pool Size labeled field to valid value (e.g. 5) Click on Save button Success message appears and everything looks OK, but when I try to read value by CLI command only response which I get is: [domain@localhost:9990 /] /profile=full-ha/subsystem=datasources/data-source=ExampleDS:read-attribute(name=initial-pool-size) { "outcome" => "success" , "result" => undefined } and it should be: { "outcome" => "success" , "result" => 5 }
    • Workaround Exists
    • Hide

      Set initial pool size by CLI command

      /profile=full-ha/subsystem=datasources/data-source=ExampleDS:write-attribute(name=initial-pool-size, value=5)  
      
      Show
      Set initial pool size by CLI command /profile=full-ha/subsystem=datasources/data-source=ExampleDS:write-attribute(name=initial-pool-size, value=5)

      Setting of Initial Pool Size field in datasource pool configuration is not propagated to the server.

            hpehl@redhat.com Harald Pehl
            jkasik@redhat.com Jan Kašík
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Created:
              Updated:
              Resolved: