Uploaded image for project: 'HAL'
  1. HAL
  2. HAL-1385

When editing Elytron Policy in Web Console, policy attribute values are getting lost

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Steps to Reproduce:
      Hide
      1. Create JACC Policy in Elytron subsystem
        /subsystem=elytron/policy=LAAOQCh:add(jacc-policy={policy=<your_awesome_policy>, module=<your_awesome_module>, configuration-factory=<your_awesome_configuration_factory>})
        :reload
        
      2. Go to your previously created JACC policy edit page via: Configuration -> Subsystem -> Security - Elytron -> Other -> Other -> Policy
      3. Click "Edit" and edit any single attribute you want
      4. Reload server
      Show
      Create JACC Policy in Elytron subsystem /subsystem=elytron/policy=LAAOQCh:add(jacc-policy={policy=<your_awesome_policy>, module=<your_awesome_module>, configuration-factory=<your_awesome_configuration_factory>}) :reload Go to your previously created JACC policy edit page via: Configuration -> Subsystem -> Security - Elytron -> Other -> Other -> Policy Click "Edit" and edit any single attribute you want Reload server

      Description

      When editing single atribute of existing Elytron policy remaining attribute values are getting lost.
      See attachment

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              michpetrov Michal Petrov
              Reporter:
              spriadka Simon Priadka
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: