Uploaded image for project: 'AMQ Broker'
  1. AMQ Broker
  2. ENTMQBR-1973

[AMQ7, management notification, SECURITY_PERMISSION_VIOLATION] _AMQ_User property is not set on notification when authentication fails

XMLWordPrintable

    • Icon: Bug Bug
    • Resolution: Done
    • Icon: Major Major
    • AMQ 7.2.2.GA
    • AMQ 7.2.0.GA
    • broker-core
    • None
    • Hide
      • add a listener to notificationsTopic

      1) try to create a connection with an invalid user
      2) try to create a connection with a valid user but invalid password.

      Both result in a SECURITY_AUTHENTICATION_VIOLATION notification but no _AMQ_User set on that notification

      Show
      add a listener to notificationsTopic 1) try to create a connection with an invalid user 2) try to create a connection with a valid user but invalid password. Both result in a SECURITY_AUTHENTICATION_VIOLATION notification but no _AMQ_User set on that notification
    • AMQ Broker 1839

      According to https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_amq/7.2/html-single/using_amq_broker/ "SECURITY_AUTHENTICATION_VIOLATION" should have an "_AMQ_User" set.

      Tested with an

      • an invalid user name
      • an invalid password

      Both generate a SECURITY_AUTHENTICATION_VIOLATION message BUT _AMQ_User is not set.

            rhn-support-jbertram Justin Bertram
            rhn-support-pfox Patrick Fox (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Created:
              Updated:
              Resolved: