Details

    • Type: Bug
    • Status: Done
    • Priority: Minor
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: A-MQ 7.0.0.ER7
    • Fix Version/s: A-MQ 7.0.0.GA
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Target Release:
    • Sprint:
      AMQ 7.0.2 sprint 1
    • Steps to Reproduce:
      Hide
      1. Create foo queue
      2. Go to send screen select plaintext with content "This is test message."
      3. Click to "Send message"
        Message was successfully send.
      4. Click again to "Send message"
        Message was successfully send again and field for message is now clear.
      5. Go to Browse and show messages.
      6. First has "This is test message."
      7. Second has "Displaying body as unsupported"
      Show
      Create foo queue Go to send screen select plaintext with content "This is test message." Click to "Send message" Message was successfully send. Click again to "Send message" Message was successfully send again and field for message is now clear. Go to Browse and show messages. First has "This is test message." Second has "Displaying body as unsupported"
    • Release Notes Docs Status:
      Not Yet Documented

      Description

      When you send multiple times one message, first time is ok, second is:
      Displaying body as unsupported
      Unsupported message body type which cannot be displayed by hawtio

      (I think than second time msg hasn't content.)

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  gaohoward Howard Gao
                  Reporter:
                  dlenoch Dominik Lenoch
                  Tester:
                  Radim Kubis
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  5 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: