Uploaded image for project: 'Red Hat Fuse'
  1. Red Hat Fuse
  2. ENTESB-14549

XNIO "ConnectionCount" attribute in MBean returns "-1"

    XMLWordPrintable

Details

    • build2
    • Hide
      • unzip standalone karaf runtime
      • start fuse
      • logon hawtio admin console, and switch to JMX tab
      • access to org.xnio:type=Xnio,provider="nio",worker="XNIO-?",address="/0:0:0:0:0:0:0:0:8181"
        "Connection count" is -1 which is not correct
      Show
      unzip standalone karaf runtime start fuse logon hawtio admin console, and switch to JMX tab access to org.xnio:type=Xnio,provider="nio",worker="XNIO-?",address="/0:0:0:0:0:0:0:0:8181" "Connection count" is -1 which is not correct

    Description

      XNIO "ConnectionCount" attribute in MBean returns "-1" .
      The issue was already reported by XNIO project, and there is a fixed version.
      Please check following knowledge articles about the issues.

      "IO worker connection count provides incorrect values in EAP 7"
      https://access.redhat.com/solutions/3118141

      "How can we monitor the number of active busy threads in XNIO task thread pool in JBoss EAP 7?"
      https://access.redhat.com/solutions/2433971

      Attachments

        Activity

          People

            ldemasi Luigi De Masi
            rhn-support-hfuruich Hisao Furuichi
            Juri Solovjov Juri Solovjov
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            6 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: