Uploaded image for project: 'Application Server 7'
  1. Application Server 7
  2. AS7-6408

Can't configure JGroups subsystem with CLI script in 7.2.0.Alpha1-SNAPSHOT

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide
      • Remove the extension and subsystem entries from standalone.xml.
      • Send the attached CLI script to the server
      • The attribute "protocols" of /subsystem=jgroups/stack=udp contains ["PING","MERGE3",...,"RSVP","PING","MERGE3",...,"RSVP"]
      • The result in standalone.xml is that the list of <protocol type="..."/> elements contains each protocol twice.
      Show
      Remove the extension and subsystem entries from standalone.xml. Send the attached CLI script to the server The attribute "protocols" of /subsystem=jgroups/stack=udp contains ["PING","MERGE3",...,"RSVP","PING","MERGE3",...,"RSVP"] The result in standalone.xml is that the list of <protocol type="..."/> elements contains each protocol twice.

      Description

      When I try to configure extension and subsystem JGroups with a CLI script, the attribute "protocols" of the stack=tcp- or stack=udp-node contains the list of configured protocols twice. The result is that the list of protocols is doubled in the standalone.xml. But having a protocol twice in one stack results in an error at next server startup. I will attach the CLI script and the resulting XML fragment.

      When I shutdown the server, remove the doubled second part of each protocol list, the server comes up and all is working fine. But I can't configure it only with a CLI script.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                ctomc Toma┼ż Cerar
                Reporter:
                bernd.koecke Bernd Koecke
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: