Uploaded image for project: 'AeroGear'
  1. AeroGear
  2. AEROGEAR-10379

Maalaamisen ja värittämisen edut varhaiskasvatuksessa

    XMLWordPrintable

Details

    • Story
    • Resolution: Unresolved
    • Major
    • None
    • None
    • None
    • None

    Description

      Lapsuudessa maalaus ja värittäminen ovat toimintaa, jota olemme kaikki tehneet ollessamme pieniä. Kuka lapsi ei pidä vihkosta, joka on täynnä väritettäviä piirroksia, tai ei pidä siitä, että hän tahrautuu temperoilla, kun hän ottaa sivellin kädessään esiin sisällä olevan Velázquezin?

      Maalaus ja väritys ovat varhaiskasvatuksen keskeisiä toimintoja . Se ei ole pelkkää viihdettä pienelle. Tämäntyyppiset pelit kasvattavat ja vahvistavat tärkeitä näkökohtia lapsen persoonallisuudessa ja olemisessa.

      Lisäksi mitä enemmän se tehdään perinteisesti, jolloin lapsella on suora kosketus käyttämiensä elementtien kanssa (maali, siveltimet, värikynät, tussit jne.), ja sitä enemmän luopumme uusista teknologioista tämän tyyppisissä tehtävissä, joita he käyttävät. ovat manuaalisia ja luovia, sen parempi.

      Seuraavaksi näytämme, mitä hyötyä on maalaamisesta ja värittämisestä Värityskuvat Lapsille varhaiskasvatuksessa :

      • Aikuisena tämän toiminnan toteuttaminen lasten kanssa auttaa pieniä vahvistamaan siteitä läheisiinsä tai kasvattajiinsa. Lapset tuntevat olonsa tällä tavalla motivoituneiksi ja tuetuiksi.

       

      • Toiminnan tuloksella ei ole väliä. Tärkeintä on, että teet sen ja panostat tehtävään. Kun hän on saanut sen valmiiksi, onnittele pientä hänen työstään ja vaivannäöstään. Tämä lisää itsetuntoa ja motivaatiota.

       

      • Ensinnäkin maalaus ja väritys ovat pelejä. Lasten täytyy leikkiä kasvaakseen onnellisiksi. Siksi tämäntyyppinen toiminta auttaa epäilemättä heitä kehittämään persoonallisuuttaan ja kasvamaan henkisesti terveeksi. Pienet omaksuvat luonnollisesti kaiken, mitä leikin kautta opitaan.

       

      • Toinen maalaamisen ja värittämisen etu varhaiskasvatuksessa on, että lapset vahvistavat itsetuntoaan näiden toimien kautta. Heidän luomaansa piirustuksen ihaileminen tai onnittelujen vastaanottaminen tehdystä työstä epäilemättä vahvistaa heidän tyytyväisyyttään ja lisää heidän itseluottamustaan.

       

      • Lapset ovat puhdasta energiaa, jota heidän on kanavoitava jollain tavalla. Maalaus ja värjäys rentouttavat pieniä, viihdyttävät heitä ja antavat heidän kehittää luovuuttaan.

      Viimeinen maalaamisen ja värjäyksen eduista lapsille ja heidän koulutukselleen on se, että tämän toiminnan kautta he eivät vain opi keskittymään, vaan myös onnistuvat kehittämään fyysistä koordinaatiotaan, tarkkuuttaan ja psykomotorisuuttaan.

      Katu: Skinnarilankatu 6
      Kaupunki: Lemi
      lääni/alue: Etelä-Karjala
      Puhelinnumero: 050 198 5358
      Postinumero: 54710
      Maatunnus: +358
      Maa: Suomi
      Skinnarilankatu 6 - Lemi - Etelä-Karjala

      Attachments

        Activity

          People

            Unassigned Unassigned
            jonesandrew Jones Andrew (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: