Uploaded image for project: 'SwitchYard'
  1. SwitchYard
  2. SWITCHYARD-1944

Server port field in SOAP binding wizard a bit too eager with ":"

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 1.1
    • Fix Version/s: 2.0, 1.1.1
    • Component/s: tooling
    • Labels:
      None

      Description

      kcbabo: bfitzpat: hey brian
      [08:49am] kcbabo: bfitzpat: I noticed something peculiar on the soap binding view and wanted to see if it's just an OS X thing
      [08:49am] kcbabo: bfitzpat: if you remember way back, we had a discussion about how the server port parameter had to have a ":" preceding the port value
      [08:50am] kcbabo: bfitzpat: the UI has been updated to automatically add that, which is nice
      [08:50am] kcbabo: bfitzpat: unfortunately, when the colon is added, the cursor is reset to the beginning of the input
      [08:50am] kcbabo: for example, if I move to that input and type "1", I get ":1"
      [08:50am] kcbabo: all good
      [08:50am] bfitzpat: yeah, that is not OSX specific
      [08:51am] kcbabo: however, if I type "12", then I get "2:1"
      [08:51am] bfitzpat: interesting.
      [08:51am] bfitzpat: are you typing in the wizard or the property page? and does it have different behavior in each place?
      [08:51am] kcbabo: wizard
      [08:51am] kcbabo: same behavior both places though
      [08:51am] kcbabo: just checked

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                bfitzpat Brian Fitzpatrick
                Reporter:
                kcbabo Keith Babo
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: