Uploaded image for project: 'Keycloak'
  1. Keycloak
  2. KEYCLOAK-15382

New realm & user > Adding Authenticator causes internal server error

    Details

    • Steps to Reproduce:
      Hide

      My steps (debian):

      1. docker run -p 8080:8080 -e KEYCLOAK_USER=admin -e KEYCLOAK_PASSWORD=admin quay.io/keycloak/keycloak:11.0.1
      2. Login to Admin Console
      3. Create realm
      4. Create user & password
      5. Log into User Console: [myrealm|http://10.0.0.10:8080/auth/realms/myrealm/account]
      6. Select Authenticator tab, use Authy
      7. Type in 6 digit OTP code, label, click Save
      8. Internal Server Error
      Show
      My steps (debian): docker run -p 8080:8080 -e KEYCLOAK_USER=admin -e KEYCLOAK_PASSWORD=admin quay.io/keycloak/keycloak:11.0.1 Login to Admin Console Create realm Create user & password Log into User Console: [myrealm| http://10.0.0.10:8080/auth/realms/myrealm/account ] Select Authenticator tab, use Authy Type in 6 digit OTP code, label, click Save Internal Server Error
    • Docs QE Status:
      NEW
    • QE Status:
      NEW

      Description

      I'm new to Keycloak, attempting to follow the Docker quickstart located here: [keycloak.org|https://www.keycloak.org/getting-started/getting-started-docker]

      When I set up a new realm and user w/ password, I can login, but setting up an Authenticator causes an internal server error. Unclear what's breaking.

       

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Assignee:
                  vmuzikar Václav Muzikář
                  Reporter:
                  anvilzero Joel Rader
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  2 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: