Uploaded image for project: 'Tools (JBoss Tools)'
  1. Tools (JBoss Tools)
  2. JBIDE-17844

Server –> Show in JMX Navigator does not show the server, just opens the view

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Major
    • Resolution: Obsolete
    • 4.2.0.Beta3
    • 4.2.1.CR1
    • jmx, server
    • None
    • Hide

      1. Start with a clean workspace and start a server, e.g. JBoss AS 7.1
      2. Right-click the server and select Show in JMX Navigator
      3. You will be taken to the JMX navigator view, but only the 3 top-level elements will be displayed - FAIL
      4. Don't even expand anything and just go back to server view, repeat step 2
      5. This time you will be taken directly to the given server in JMX Navigator

      Show
      1. Start with a clean workspace and start a server, e.g. JBoss AS 7.1 2. Right-click the server and select Show in JMX Navigator 3. You will be taken to the JMX navigator view, but only the 3 top-level elements will be displayed - FAIL 4. Don't even expand anything and just go back to server view, repeat step 2 5. This time you will be taken directly to the given server in JMX Navigator

    Description

      When you start a server and then right-click it in the server view and select Show in JMX Navigator, the JMX Navigator view will be opened for you and you will be taken there, but you will only be shown the 3 top level elements.

      You should really be taken straight to the given server in that view. And possibly even connect to it - right now it stays disconnected.

      Interesting is that when you do it again, you will be taken to the server correctly.

      Attachments

        Activity

          People

            rob.stryker Rob Stryker (Inactive)
            exd-mmalina Martin Malina
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: