Uploaded image for project: 'GateIn Portal'
  1. GateIn Portal
  2. GTNPORTAL-859

Some pages are not rendered (or redirect)

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 3.0.0-CR01
    • Fix Version/s: 3.0.0-GA
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      in WCM, on /ecmdemo/public/overview, we can show a content detail in a detail page :
      from :
      http://localhost:8080/ecmdemo/public/acme

      we can go to here :
      http://localhost:8080/ecmdemo/public/acme/detail/repository/collaboration/sites%20content/live/acme/web%20contents/site%20artifacts/Events/Event1

      But the page is not loaded. Instead of that, we keep on the overview page

      If we launch the page without the rest of the URI like this :
      http://localhost:8080/ecmdemo/public/acme/detail/
      then it displays the page
      the refreshing the page now works with :
      http://localhost:8080/ecmdemo/public/acme/detail/repository/collaboration/sites%20content/live/acme/web%20contents/site%20artifacts/Events/Event1

      If we come back to the overview page and redo the same thing, it still doesn't work.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Assignee:
                trong.tran Trong Tran
                Reporter:
                benjamin.paillereau Benjamin Paillereau
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: